Tipy na dárky pro rodiče a staré rodiče

Určitě si každý rok lámete hlavu nad tím, jaké vánoční dárky vybrat svým rodičům či prarodičům, abyste jim darovali něco, co je skutečně potěší a udělá jim radost. Rodičům a starým rodičům někdy stačí ke štěstí opravdu málo, ale pokud dárek bude prospěšný a pomůže i zdraví, je to obrovské plus. Proto Vám přinášíme 5 tipů na dárky (nejen vánoční), které potěší vaše rodiče a prarodiče a podpoří i jejich zdraví.

stari rodicia1

 1. Kolagen + Kloubní výživa

Kolagen si za poslední roky získal popularitu mezi lidmi a jeho oblíbenost nás vůbec nepřekvapuje. Již po 25. roce života produkce kolagenu v těle rapidně klesá, což má za následek problémy s klouby, zranění, zlomeniny, ochablou pokožku či praskání v kloubech při pohybu. Nízká produkce kolagenu je jednou z příčin stárnutí. Kolagen může ve značné míře zlepšit stav pokožky, vlasů a nehtů, kostí, šlach, kloubů a svalů.

Tyto projevy jsou často považovány za součást stárnutí, ale nemusí tomu tak být. Při pravidelném užívání se tyto projevy mohou zmírnit či dokonce zcela zmizet.

Kolagen je perfektní dárek pro každého a hlavně pro lidi po třicítce nebo pro rodiče či babičky a dědečky.

V naší nabídce naleznete 3 typy kolagenů:

  • Kolagen + kloubní výživa (pomerančový nápoj v prášku) obsahuje 14 složek na podporu kloubů, šlach, chrupavek a celého pohybového aparátu. Základem jsou hydrolyzované hovězí kolagenové peptidy typů I, II a III v denní dávce až 8000 mg. Kromě toho obsahuje Vitamin C, protizánětlivé složky jako MSM, glukosamin, chondroitin, kyselinu hyaluronovou, extrakt z rakytníku, vitamin D, kyselinu listovou, vitamin B1, B2, B6, vitamin E a hořčík. 

Tento kolagen obsahuje výlučně 100% přírodní pomerančovou příchuť a barvivo z betakarotenu. Můžete se tedy těšit na chutný ovocný nápoj bez jakýchkoli chemických škodlivin.

  • Kolagen na Pleť, vlasy a nehty (jahodový nápoj v prášku) - směs látek pro krásu zevnitř, vytvořená pro vaši pokožku, vlasy, nehty. Obsahuje až 9 složek - vysoké množství 5000 mg klinicky testovaného mořského kolagenu typu I a III, vitamín C a E, kyselinu hyaluronovou, zinek, selen a biotin. Dnes je již známo, že stav našich střev přímo ovlivňuje i kvalitu pokožky, vlasů a nehtů. Proto jsme do kolagenu přidali vlákninu z klastrové fazole a enzym papain, které zabezpečují výživu střevního mikrobiomu, podporují trávení a starají se o naše střeva. 

Tento kolagen také obsahuje výlučně 100% přírodní jahodovou příchuť a barvivo z červené řepy. Můžete se tedy těšit na chutný ovocný nápoj bez jakýchkoli chemických škodlivin.

  • Kolagen + Kyselina hyaluronová + Vitamin C (60 kapslí) - Poslední kolagen je ve formě kapslí. I tento kolagen může ve značné míře zlepšit stav pokožky, vlasů a nehtů, kostí, šlach, kloubů a svalů. Kyselina hyaluronová pomáhá odstraňovat odpad z buněk, které nemají přímou dodávku krve nebo malý krevní oběh. Vitamin C přispívá k normální činnosti imunitního systému ak ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamin C působí na stav kostí, snižuje míru vyčerpání. 

 kolageny

2. Wellness pobyt či masáž

Darujte svým blízkým poukázku na jeden nebo více denní wellness pobyt. Společně si můžete odpočinout v teplé sauně, příjemně vychlazené vodě a strávit krásný společný čas. Vaše rodiče či prarodiče takový druh dárku určitě potěší, protože budou v přítomnosti svých milovaných. Kromě toho, tento typ dárku je také přínosný i pro zdraví. Starší lidé často trpí bolestmi nohou, zad a rukou. Dopřejte jim proto masáž celého těla, kde si odpočinou, naberou spoustu nové energie a chuť do života.

3. Multi Vitaminerál

Nejprodávanější produkt, kteří zákazníci milují již mnoho let, mluví sám za sebe. Jedná se o unikátní gelové kapsle, které obsahují více než 30 vitamínů a minerálů. Podporuje zdraví, imunitu, dodává energii a snižuje únavu. A co je nejlepší, je vhodný pro muže i ženy v každém věku!

4. Balíčky vitamínů

Hledáte vhodný dárek mámu či tátu? Chtěli byste obdarovat prarodiče, ale nevíte čím? Na našem webu naleznete různé druhy vitamínových balíčků, takže vybrat ten správný pro vaše blízké určitě nebude problém. A dokonce jsou všechny v 10% slevě! 

SK senior7

5. Dárkový poukaz

Chtěli byste svého blízkého obdarovat doplňky výživy, ale nevíte, který by byl pro něj vhodný? Pořiďte mu jeden z našich dárkový poukazů a nechte výběr na něj. Darovat zdraví nebylo nikdy tak jednoduché. 

Věříme, že jsme vás alespoň trochu inspirovali. Darovat zdraví a vitálnější život je to nejkrásnější, co můžete udělat.

Všechny zmíněné produkty naleznete na našem webu www.drvitamin.cz.

Autor článku: Bc. Aneta Hoferová